Atıf Formatları
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. SANCAK And Y. C. Sancak, "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Derg. , vol.1, no.2, pp.106-113, 1995

SANCAK, H. And Sancak, Y. C. 1995. Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Derg. , vol.1, no.2 , 106-113.

SANCAK, H., & Sancak, Y. C., (1995). Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Derg. , vol.1, no.2, 106-113.

SANCAK, Hakan, And Yakup Can Sancak. "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Derg. , vol.1, no.2, 106-113, 1995

SANCAK, Hakan And Sancak, Yakup C. . "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Derg. , vol.1, no.2, pp.106-113, 1995

SANCAK, H. And Sancak, Y. C. (1995) . "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Derg. , vol.1, no.2, pp.106-113.

@article{article, author={Hakan SANCAK And author={Yakup Can Sancak}, title={Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin Incelenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Derg.}, year=1995, pages={106-113} }