Y. Çakmakçı Et Al. , "Tarımda Kullanılan Teknolojiler: Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirlik Açısından Etkileri," In New Researches in Food, Environment, Agroforestry and Agriculture for Sustainability , Ankara: İksad Yayınevi, 2021, pp.35-52.
Çakmakçı, Y. Et Al. Tarımda Kullanılan Teknolojiler: Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirlik Açısından Etkileri. 2021. In New Researches in Food, Environment, Agroforestry and Agriculture for Sustainability , İksad Yayınevi, Ankara, 35-52.
Çakmakçı, Y., Hurma, H., Çakmakçı, C., & Bellitürk, K., (2021). Tarımda Kullanılan Teknolojiler: Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirlik Açısından Etkileri. New Researches in Food, Environment, Agroforestry and Agriculture for Sustainability (pp.35-52), Ankara: İksad Yayınevi.
Çakmakçı, Yusuf Et Al. "Tarımda Kullanılan Teknolojiler: Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirlik Açısından Etkileri." In New Researches in Food, Environment, Agroforestry and Agriculture for Sustainability , 35-52. Ankara: İksad Yayınevi, 2021
Çakmakçı, Yusuf Et Al. "Tarımda Kullanılan Teknolojiler: Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirlik Açısından Etkileri." New Researches in Food, Environment, Agroforestry and Agriculture for Sustainability , İksad Yayınevi, 2021, pp.35-52.
Çakmakçı, Y. Et Al. (2021) "Tarımda Kullanılan Teknolojiler: Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirlik Açısından Etkileri", New Researches in Food, Environment, Agroforestry and Agriculture for Sustainability . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Yusuf Çakmakçı Et Al. }, chaptertitle={Tarımda Kullanılan Teknolojiler: Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirlik Açısından Etkileri}, booktitle={ New Researches in Food, Environment, Agroforestry and Agriculture for Sustainability}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2021} }