Atıf Formatları
Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Atalay Et Al. , "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri," III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.260-266, 2005

Atalay, Ş. Et Al. 2005. Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri. III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , (Hatay, Turkey), 260-266.

Atalay, Ş., Ayanoğlu, E., Çavuşoğlu, Ş., Doğan, E., & Halloran, N., (2005). Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri . III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu (pp.260-266). Hatay, Turkey

Atalay, Şule Et Al. "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri," III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Turkey, 2005

Atalay, Şule Et Al. "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri." III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.260-266, 2005

Atalay, Ş. Et Al. (2005) . "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri." III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.260-266.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şule Atalay Et Al. }, title={Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri}, congress name={III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2005}, pages={260-266} }