Ş. Atalay Et Al. , "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri," III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.260-266, 2005
Atalay, Ş. Et Al. 2005. Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri. III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , (Hatay, Turkey), 260-266.
Atalay, Ş., Ayanoğlu, E., Çavuşoğlu, Ş., Doğan, E., & Halloran, N., (2005). Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri . III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu (pp.260-266). Hatay, Turkey
Atalay, Şule Et Al. "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri," III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Turkey, 2005
Atalay, Şule Et Al. "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri." III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.260-266, 2005
Atalay, Ş. Et Al. (2005) . "Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri." III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.260-266.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şule Atalay Et Al. }, title={Hasat Sonrası Pektin Uygulamasının ve Ambalajlamanın Brokolide Muhafaza Ömrü ve Kalitesine Etkileri}, congress name={III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2005}, pages={260-266} }