D. Doğan Et Al. , "Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health," Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.40-56, 2025
Doğan, D. Et Al. 2025. Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1 , 40-56.
Doğan, D., OKUMUŞ, E., & MEYDAN, İ., (2025). Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, 40-56.
Doğan, Duygu, Emine Okumuş, And İsmet Meydan. "Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health," Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, 40-56, 2025
Doğan, Duygu Et Al. "Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health." Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.40-56, 2025
Doğan, D. OKUMUŞ, E. And MEYDAN, İ. (2025) . "Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health." Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.40-56.
@article{article, author={Duygu Doğan Et Al. }, title={Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health}, journal={Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2025, pages={40-56} }