S. DÜZ ÖZER And E. GEÇGİN, "Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi," In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar , Afyonkarahisar: Yaz Yayınları, 2023, pp.719-738.
DÜZ ÖZER, S. And GEÇGİN, E. Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. 2023. In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar , Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, 719-738.
DÜZ ÖZER, S., & GEÇGİN, E., (2023). Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar (pp.719-738), Afyonkarahisar: Yaz Yayınları.
DÜZ ÖZER, Songül, And Erol Geçgin. "Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi." In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar , 719-738. Afyonkarahisar: Yaz Yayınları, 2023
DÜZ ÖZER, Songül D. And GEÇGİN, Erol. "Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi." Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar , Yaz Yayınları, 2023, pp.719-738.
DÜZ ÖZER, S. And GEÇGİN, E. (2023) "Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi", Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar . Afyonkarahisar: Yaz Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Songül Düz Özer And author ={Erol Geçgin}, chaptertitle={Etnik Restorantların Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi}, booktitle={ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Tartışmalar}, publisher={Yaz Yayınları}, city={Afyonkarahisar},year={2023} }