E. Bakkalbaşı, "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi," 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , Bolu, Turkey, pp.38, 2016
Bakkalbaşı, E. 2016. Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi. 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , (Bolu, Turkey), 38.
Bakkalbaşı, E., (2016). Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi . 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu (pp.38). Bolu, Turkey
Bakkalbaşı, Emre. "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi," 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu, Bolu, Turkey, 2016
Bakkalbaşı, Emre. "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi." 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , Bolu, Turkey, pp.38, 2016
Bakkalbaşı, E. (2016) . "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi." 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , Bolu, Turkey, p.38.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emre Bakkalbaşı}, title={Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi}, congress name={3. Ulusal Ceviz Sempozyumu}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2016}, pages={38} }