Atıf Formatları
Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Bakkalbaşı, "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi," 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , Bolu, Turkey, pp.38, 2016

Bakkalbaşı, E. 2016. Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi. 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , (Bolu, Turkey), 38.

Bakkalbaşı, E., (2016). Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi . 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu (pp.38). Bolu, Turkey

Bakkalbaşı, Emre. "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi," 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu, Bolu, Turkey, 2016

Bakkalbaşı, Emre. "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi." 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , Bolu, Turkey, pp.38, 2016

Bakkalbaşı, E. (2016) . "Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi." 3. Ulusal Ceviz Sempozyumu , Bolu, Turkey, p.38.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emre Bakkalbaşı}, title={Ceviz Pres Kekinden Elde edilen Fenolik Ekstraktların Ceviz Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi}, congress name={3. Ulusal Ceviz Sempozyumu}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2016}, pages={38} }