Y. Tunçtürk Et Al. , "Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.20, no.2, pp.88-99, 2010
Tunçtürk, Y. Et Al. 2010. Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.20, no.2 , 88-99.
Tunçtürk, Y., Ocak, E., & ZORBA, O., (2010). Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.20, no.2, 88-99.
Tunçtürk, Yusuf, Elvan Ocak, And OMER ZORBA. "Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.20, no.2, 88-99, 2010
Tunçtürk, Yusuf Et Al. "Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.20, no.2, pp.88-99, 2010
Tunçtürk, Y. Ocak, E. And ZORBA, O. (2010) . "Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.20, no.2, pp.88-99.
@article{article, author={Yusuf Tunçtürk Et Al. }, title={Farklı Homojenizasyon Basıncı Derecelerinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2010, pages={88-99} }