R. Meral And İ. S. Doğan, "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.777, 2012
Meral, R. And Doğan, İ. S. 2012. Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 777.
Meral, R., & Doğan, İ. S., (2012). Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.777). Konya, Turkey
Meral, Raciye, And İsmail Sait Doğan. "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
Meral, Raciye And Doğan, İsmail S. . "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.777, 2012
Meral, R. And Doğan, İ. S. (2012) . "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.777.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Raciye Meral And author={İsmail Sait Doğan}, title={Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={777} }