Atıf Formatları
Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Meral And İ. S. Doğan, "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.777, 2012

Meral, R. And Doğan, İ. S. 2012. Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 777.

Meral, R., & Doğan, İ. S., (2012). Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.777). Konya, Turkey

Meral, Raciye, And İsmail Sait Doğan. "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

Meral, Raciye And Doğan, İsmail S. . "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.777, 2012

Meral, R. And Doğan, İ. S. (2012) . "Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.777.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Raciye Meral And author={İsmail Sait Doğan}, title={Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={777} }