Atıf Formatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. DADAŞOĞLU Et Al. , "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi," EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , 2024

DADAŞOĞLU, E. Et Al. 2024. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi. EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES .

DADAŞOĞLU, E., BALTACI, M., & GEÇGİN, E., (2024). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi . EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES

DADAŞOĞLU, Emirhan, MAHMUT BALTACI, And Erol Geçgin. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi," EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, 2024

DADAŞOĞLU, Emirhan Et Al. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi." EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , 2024

DADAŞOĞLU, E. BALTACI, M. And GEÇGİN, E. (2024) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi." EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emirhan DADAŞOĞLU Et Al. }, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Beslenme Bilgi Düzeyi ve Beslenme Alışkanlıklarının Tespit Edilmesi}, congress name={EGE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES}, city={}, country={}, year={2024}}