Atıf Formatları
Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Altun And N. Akyüz, "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , Tekirdağ, Turkey, pp.105-116, 1998

Altun, İ. And Akyüz, N. 1998. Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.. V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , (Tekirdağ, Turkey), 105-116.

Altun, İ., & Akyüz, N., (1998). Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma. . V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. (pp.105-116). Tekirdağ, Turkey

Altun, İbrahim, And Nurhan Akyüz. "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu., Tekirdağ, Turkey, 1998

Altun, İbrahim And Akyüz, Nurhan. "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , Tekirdağ, Turkey, pp.105-116, 1998

Altun, İ. And Akyüz, N. (1998) . "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , Tekirdağ, Turkey, pp.105-116.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İbrahim Altun And author={Nurhan Akyüz}, title={Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.}, congress name={V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu.}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={1998}, pages={105-116} }