İ. Altun And N. Akyüz, "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , Tekirdağ, Turkey, pp.105-116, 1998
Altun, İ. And Akyüz, N. 1998. Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.. V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , (Tekirdağ, Turkey), 105-116.
Altun, İ., & Akyüz, N., (1998). Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma. . V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. (pp.105-116). Tekirdağ, Turkey
Altun, İbrahim, And Nurhan Akyüz. "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu., Tekirdağ, Turkey, 1998
Altun, İbrahim And Akyüz, Nurhan. "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , Tekirdağ, Turkey, pp.105-116, 1998
Altun, İ. And Akyüz, N. (1998) . "Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. , Tekirdağ, Turkey, pp.105-116.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İbrahim Altun And author={Nurhan Akyüz}, title={Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.}, congress name={V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu.}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={1998}, pages={105-116} }