Atıf Formatları
Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. UÇKAN ÇAKIR, "TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ," In Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı , Ankara: Detay Yayıncılık, 2024, pp.63-116.

UÇKAN ÇAKIR, M. TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ. 2024. In Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı , Detay Yayıncılık, Ankara, 63-116.

UÇKAN ÇAKIR, M., (2024). TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ. Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı (pp.63-116), Ankara: Detay Yayıncılık.

UÇKAN ÇAKIR, Merve. "TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ." In Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı , 63-116. Ankara: Detay Yayıncılık, 2024

UÇKAN ÇAKIR, Merve U. . "TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ." Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı , Detay Yayıncılık, 2024, pp.63-116.

UÇKAN ÇAKIR, M. (2024) "TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ", Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Merve Uçkan Çakır}, chaptertitle={TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ}, booktitle={ Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2024} }