E. Sağun Et Al. , "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.136-143, 2002
Sağun, E. Et Al. 2002. Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8 , 136-143.
Sağun, E., ISLEYICI, O., Sancak, Y. C., & Alişarlı, M., (2002). Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, 136-143.
Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, 136-143, 2002
Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.136-143, 2002
Sağun, E. Et Al. (2002) . "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.136-143.
@article{article, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2002, pages={136-143} }