Atıf Formatları
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Sağun Et Al. , "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.136-143, 2002

Sağun, E. Et Al. 2002. Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8 , 136-143.

Sağun, E., ISLEYICI, O., Sancak, Y. C., & Alişarlı, M., (2002). Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, 136-143.

Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, 136-143, 2002

Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.136-143, 2002

Sağun, E. Et Al. (2002) . "Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.136-143.

@article{article, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2002, pages={136-143} }