E. Sağun Et Al. , "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi," YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, pp.1-5, 1997
Sağun, E. Et Al. 1997. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8 , 1-5.
Sağun, E., Sancak, Y. C., Durmaz, H., & Ekici, K., (1997). Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, 1-5.
Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi," YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, 1-5, 1997
Sağun, Emrullah Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi." YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, pp.1-5, 1997
Sağun, E. Et Al. (1997) . "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi." YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, pp.1-5.
@article{article, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *}, year=1997, pages={1-5} }