Ş. Köse And E. Ocak, "The Effect of Different Storage Conditions and Herbs on Lipolysis and Proteolysis Values of Herby Cheese Samples," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.595-611, 2022
Köse, Ş. And Ocak, E. 2022. The Effect of Different Storage Conditions and Herbs on Lipolysis and Proteolysis Values of Herby Cheese Samples. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3 , 595-611.
Köse, Ş., & Ocak, E., (2022). The Effect of Different Storage Conditions and Herbs on Lipolysis and Proteolysis Values of Herby Cheese Samples. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, 595-611.
Köse, Şenol, And Elvan Ocak. "The Effect of Different Storage Conditions and Herbs on Lipolysis and Proteolysis Values of Herby Cheese Samples," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, 595-611, 2022
Köse, Şenol And Ocak, Elvan. "The Effect of Different Storage Conditions and Herbs on Lipolysis and Proteolysis Values of Herby Cheese Samples." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.595-611, 2022
Köse, Ş. And Ocak, E. (2022) . "The Effect of Different Storage Conditions and Herbs on Lipolysis and Proteolysis Values of Herby Cheese Samples." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.595-611.
@article{article, author={Şenol Köse And author={Elvan Ocak}, title={The Effect of Different Storage Conditions and Herbs on Lipolysis and Proteolysis Values of Herby Cheese Samples}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2022, pages={595-611} }