Atıf Formatları
Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Erdal Et Al. , "Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.10, no.1, pp.25-29, 2000

Erdal, İ. Et Al. 2000. Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.10, no.1 , 25-29.

Erdal, İ., Türkmen, Ö., & Yıldız, M., (2000). Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.10, no.1, 25-29.

Erdal, İbrahim, Önder Türkmen, And Mehtap Yıldız. "Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.10, no.1, 25-29, 2000

Erdal, İbrahim Et Al. "Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.10, no.1, pp.25-29, 2000

Erdal, İ. Türkmen, Ö. And Yıldız, M. (2000) . "Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.10, no.1, pp.25-29.

@article{article, author={İbrahim Erdal Et Al. }, title={Tuz stresi altında yetiştirilen hıyar (Cucumis sativus L.) fidelerinin gelişimi ve kimi besin maddeleri içeriğindeki değişimler üzerine potasyumlu gübrelemenin etkisi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2000, pages={25-29} }