Z. Akyıldız And F. Karadaş, "The Level of Fat- and Water-Soluble Antioxidants in Eggs of Free-Range Geese during a Production Season," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, pp.675-688, 2023
Akyıldız, Z. And Karadaş, F. 2023. The Level of Fat- and Water-Soluble Antioxidants in Eggs of Free-Range Geese during a Production Season. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4 , 675-688.
Akyıldız, Z., & Karadaş, F., (2023). The Level of Fat- and Water-Soluble Antioxidants in Eggs of Free-Range Geese during a Production Season. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, 675-688.
Akyıldız, Zehra, And Filiz Karadaş. "The Level of Fat- and Water-Soluble Antioxidants in Eggs of Free-Range Geese during a Production Season," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, 675-688, 2023
Akyıldız, Zehra And Karadaş, Filiz. "The Level of Fat- and Water-Soluble Antioxidants in Eggs of Free-Range Geese during a Production Season." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, pp.675-688, 2023
Akyıldız, Z. And Karadaş, F. (2023) . "The Level of Fat- and Water-Soluble Antioxidants in Eggs of Free-Range Geese during a Production Season." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, pp.675-688.
@article{article, author={Zehra Akyıldız And author={Filiz Karadaş}, title={The Level of Fat- and Water-Soluble Antioxidants in Eggs of Free-Range Geese during a Production Season}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={675-688} }