G. B. Torusdağ Et Al. , "Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi," JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.5, no.1, pp.66-82, 2022
Torusdağ, G. B. Et Al. 2022. Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi. JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.5, no.1 , 66-82.
Torusdağ, G. B., Özkan Önem, E., Sami, F., & Kızıldemir, Ö., (2022). Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi. JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.5, no.1, 66-82.
Torusdağ, Gülşen Et Al. "Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi," JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.5, no.1, 66-82, 2022
Torusdağ, Gülşen B. Et Al. "Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi." JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.5, no.1, pp.66-82, 2022
Torusdağ, G. B. Et Al. (2022) . "Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi." JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , vol.5, no.1, pp.66-82.
@article{article, author={Gülşen Berat Torusdağ Et Al. }, title={Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi}, journal={JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL}, year=2022, pages={66-82} }