Atıf Formatları
Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. TABAR And A. BAŞTÜRK, "Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri," GIDA , vol.43, no.2, pp.333-346, 2018

TABAR, B. And BAŞTÜRK, A. 2018. Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri. GIDA , vol.43, no.2 , 333-346.

TABAR, B., & BAŞTÜRK, A., (2018). Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri. GIDA , vol.43, no.2, 333-346.

TABAR, Bahattin, And Ayhan Baştürk. "Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri," GIDA , vol.43, no.2, 333-346, 2018

TABAR, Bahattin And BAŞTÜRK, Ayhan. "Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri." GIDA , vol.43, no.2, pp.333-346, 2018

TABAR, B. And BAŞTÜRK, A. (2018) . "Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri." GIDA , vol.43, no.2, pp.333-346.

@article{article, author={Bahattin TABAR And author={Ayhan Baştürk}, title={Farklı Bitkisel Ekstraktların Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri}, journal={GIDA}, year=2018, pages={333-346} }