Atıf Formatları
Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Baştürk Et Al. , "Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , vol.., Nevşehir, Turkey, pp.183, 2015

Baştürk, A. Et Al. 2015. Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 183.

Baştürk, A., Boran, G., & Cavidoğlu, İ., (2015). Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi (pp.183). Nevşehir, Turkey

Baştürk, Ayhan, Gökhan Boran, And İsa Cavidoğlu. "Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015

Baştürk, Ayhan Et Al. "Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.183, 2015

Baştürk, A. Boran, G. And Cavidoğlu, İ. (2015) . "Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.183.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayhan Baştürk Et Al. }, title={Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={183} }