Atıf Formatları
Balık Yağında Emülsiyon ve Enkapsülasyon Uygulamaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. OKUTAN And G. BORAN, "Emulsion and Encapsulation Applications in Fish Oil," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.334-344, 2023

OKUTAN, G. And BORAN, G. 2023. Emulsion and Encapsulation Applications in Fish Oil. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1 , 334-344.

OKUTAN, G., & BORAN, G., (2023). Emulsion and Encapsulation Applications in Fish Oil. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, 334-344.

OKUTAN, Gülistan, And Gökhan Boran. "Emulsion and Encapsulation Applications in Fish Oil," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, 334-344, 2023

OKUTAN, Gülistan And BORAN, Gökhan. "Emulsion and Encapsulation Applications in Fish Oil." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.334-344, 2023

OKUTAN, G. And BORAN, G. (2023) . "Emulsion and Encapsulation Applications in Fish Oil." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.1, pp.334-344.

@article{article, author={Gülistan OKUTAN And author={Gökhan Boran}, title={Emulsion and Encapsulation Applications in Fish Oil}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={334-344} }