Atıf Formatları
Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. M. CEYLAN Et Al. , "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.., Konya, Turkey, pp.77, 2012

CEYLAN, M. M. Et Al. 2012. Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 77.

CEYLAN, M. M., YURT, B., Baştürk, A., & AKYÜZ, N., (2012). Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.77). Konya, Turkey

CEYLAN, M. Et Al. "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

CEYLAN, M. M. Et Al. "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.77, 2012

CEYLAN, M. M. Et Al. (2012) . "Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.77.

@conferencepaper{conferencepaper, author={M. Murat CEYLAN Et Al. }, title={Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={77} }