Ö. İşleyici And N. Akyüz, "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.20, no.2, pp.59-64, 2009
İşleyici, Ö. And Akyüz, N. 2009. Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.20, no.2 , 59-64.
İşleyici, Ö., & Akyüz, N., (2009). Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.20, no.2, 59-64.
İşleyici, Özgür, And Nurhan Akyüz. "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.20, no.2, 59-64, 2009
İşleyici, Özgür And Akyüz, Nurhan. "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.20, no.2, pp.59-64, 2009
İşleyici, Ö. And Akyüz, N. (2009) . "Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.20, no.2, pp.59-64.
@article{article, author={Özgür İşleyici And author={Nurhan Akyüz}, title={Van İli’nde Satışa Sunulan Otlu Peynirlerde Mikrofloranın ve Laktik Asit Bakterilerinin Türlerinin Belirlenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *}, year=2009, pages={59-64} }