Atıf Formatları
Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Oğuz And S. Andiç, "Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler," Gıda , vol.44, no.6, pp.1174-1196, 2019

Oğuz, Ş. And Andiç, S. 2019. Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler. Gıda , vol.44, no.6 , 1174-1196.

Oğuz, Ş., & Andiç, S., (2019). Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler. Gıda , vol.44, no.6, 1174-1196.

Oğuz, Şehriban, And Seval Andiç. "Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler," Gıda , vol.44, no.6, 1174-1196, 2019

Oğuz, Şehriban And Andiç, Seval. "Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler." Gıda , vol.44, no.6, pp.1174-1196, 2019

Oğuz, Ş. And Andiç, S. (2019) . "Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler." Gıda , vol.44, no.6, pp.1174-1196.

@article{article, author={Şehriban Oğuz And author={Seval Andiç}, title={Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler}, journal={Gıda}, year=2019, pages={1174-1196} }