E. Ocak Et Al. , "Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.25, no.2, pp.164-173, 2015
Ocak, E. Et Al. 2015. Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.25, no.2 , 164-173.
Ocak, E., Tunçtürk, Y., Cavidoğlu, İ., & Köse, Ş., (2015). Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.25, no.2, 164-173.
Ocak, Elvan Et Al. "Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.25, no.2, 164-173, 2015
Ocak, Elvan Et Al. "Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.25, no.2, pp.164-173, 2015
Ocak, E. Et Al. (2015) . "Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.25, no.2, pp.164-173.
@article{article, author={Elvan Ocak Et Al. }, title={Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=2015, pages={164-173} }