Atıf Formatları
Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Tunçtürk, "Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları," Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, pp.62-66, 2001

Tunçtürk, Y. 2001. Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları. Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5 , 62-66.

Tunçtürk, Y., (2001). Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları. Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, 62-66.

Tunçtürk, Yusuf. "Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları," Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, 62-66, 2001

Tunçtürk, Yusuf. "Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları." Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, pp.62-66, 2001

Tunçtürk, Y. (2001) . "Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları." Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, pp.62-66.

@article{article, author={Yusuf Tunçtürk}, title={Sütün Doğal Antimikrobiyal Maddeleri: Yapıları, Etki Mekanizmaları ve Bunlardan Yararlanma Olanakları}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2001, pages={62-66} }