Atıf Formatları
Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Yılmaz And İ. S. Doğan, "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi," Gıda , vol.40, no.6, pp.335-342, 2015

Yılmaz, Y. And Doğan, İ. S. 2015. Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi. Gıda , vol.40, no.6 , 335-342.

Yılmaz, Y., & Doğan, İ. S., (2015). Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi. Gıda , vol.40, no.6, 335-342.

Yılmaz, Yusuf, And İsmail Sait Doğan. "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi," Gıda , vol.40, no.6, 335-342, 2015

Yılmaz, Yusuf And Doğan, İsmail S. . "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi." Gıda , vol.40, no.6, pp.335-342, 2015

Yılmaz, Y. And Doğan, İ. S. (2015) . "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi." Gıda , vol.40, no.6, pp.335-342.

@article{article, author={Yusuf Yılmaz And author={İsmail Sait Doğan}, title={Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi}, journal={Gıda}, year=2015, pages={335-342} }