Y. Yılmaz And İ. S. Doğan, "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi," Gıda , vol.40, no.6, pp.335-342, 2015
Yılmaz, Y. And Doğan, İ. S. 2015. Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi. Gıda , vol.40, no.6 , 335-342.
Yılmaz, Y., & Doğan, İ. S., (2015). Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi. Gıda , vol.40, no.6, 335-342.
Yılmaz, Yusuf, And İsmail Sait Doğan. "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi," Gıda , vol.40, no.6, 335-342, 2015
Yılmaz, Yusuf And Doğan, İsmail S. . "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi." Gıda , vol.40, no.6, pp.335-342, 2015
Yılmaz, Y. And Doğan, İ. S. (2015) . "Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi." Gıda , vol.40, no.6, pp.335-342.
@article{article, author={Yusuf Yılmaz And author={İsmail Sait Doğan}, title={Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi}, journal={Gıda}, year=2015, pages={335-342} }