Atıf Formatları
Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. N. Çoksöyler Et Al. , "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.24, 2013

Çoksöyler, F. N. Et Al. 2013. Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 24.

Çoksöyler, F. N., ÖZHAN ÖZER, N., ŞAHİNÖZ, M., & Uğuz, Ş., (2013). Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.24). Ankara, Turkey

Çoksöyler, Fikret Et Al. "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013

Çoksöyler, Fikret N. Et Al. "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.24, 2013

Çoksöyler, F. N. Et Al. (2013) . "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.24.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fikret Nafi Çoksöyler Et Al. }, title={Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={24} }