Atıf Formatları
İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. Yeler, "İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi," Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.1, no.1, pp.7-14, 2017

Yeler, O. 2017. İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.1, no.1 , 7-14.

Yeler, O., (2017). İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.1, no.1, 7-14.

Yeler, Okan. "İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi," Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.1, no.1, 7-14, 2017

Yeler, Okan. "İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi." Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.1, no.1, pp.7-14, 2017

Yeler, O. (2017) . "İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi." Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.1, no.1, pp.7-14.

@article{article, author={Okan Yeler}, title={İtalya ve Hollanda Süs Bitkileri Sektörünün Üretim Yapısı, Pazarlama ve Organizasyon Modeli Açısından İncelenmesi}, journal={Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi}, year=2017, pages={7-14} }