Atıf Formatları
Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Tunçtürk Et Al. , "Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , Erzurum, Turkey, pp.791-794, 2008

Tunçtürk, Y. Et Al. 2008. Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme. Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , (Erzurum, Turkey), 791-794.

Tunçtürk, Y., Andiç, S., & Ocak, E., (2008). Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme . Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye (pp.791-794). Erzurum, Turkey

Tunçtürk, Yusuf, Seval Andiç, And Elvan Ocak. "Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, Erzurum, Turkey, 2008

Tunçtürk, Yusuf Et Al. "Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme." Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , Erzurum, Turkey, pp.791-794, 2008

Tunçtürk, Y. Andiç, S. And Ocak, E. (2008) . "Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme." Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye , Erzurum, Turkey, pp.791-794.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk Et Al. }, title={Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={791-794} }