R. Meral And İ. S. Doğan, "Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.101, 2011
Meral, R. And Doğan, İ. S. 2011. Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 101.
Meral, R., & Doğan, İ. S., (2011). Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.101). Antalya, Turkey
Meral, Raciye, And İsmail Sait Doğan. "Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2011
Meral, Raciye And Doğan, İsmail S. . "Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.101, 2011
Meral, R. And Doğan, İ. S. (2011) . "Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.101.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Raciye Meral And author={İsmail Sait Doğan}, title={Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={101} }