K. KARAKUŞ Et Al. , "Providing the Need of Red Meat in Turkey," Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.52-58, 2018
KARAKUŞ, K. Et Al. 2018. Providing the Need of Red Meat in Turkey. Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi , vol.1, no.1 , 52-58.
KARAKUŞ, K., ÇELİKYÜREK, H., & AYGÜN, T., (2018). Providing the Need of Red Meat in Turkey. Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi , vol.1, no.1, 52-58.
KARAKUŞ, Kadir, Hasan Çelikyürek, And Turgut Aygün. "Providing the Need of Red Meat in Turkey," Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi , vol.1, no.1, 52-58, 2018
KARAKUŞ, Kadir Et Al. "Providing the Need of Red Meat in Turkey." Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.52-58, 2018
KARAKUŞ, K. ÇELİKYÜREK, H. And AYGÜN, T. (2018) . "Providing the Need of Red Meat in Turkey." Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.52-58.
@article{article, author={Kadir Karakuş Et Al. }, title={Providing the Need of Red Meat in Turkey}, journal={Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi}, year=2018, pages={52-58} }