N. Akyüz Et Al. , "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.328-337, 1998
Akyüz, N. Et Al. 1998. Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.. V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 328-337.
Akyüz, N., Tutşi, M., Mengen, Z., Ocak, E., & Altun, İ., (1998). Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri. . V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.328-337). Tekirdağ, Turkey
Akyüz, Nurhan Et Al. "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 1998
Akyüz, Nurhan Et Al. "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.328-337, 1998
Akyüz, N. Et Al. (1998) . "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.328-337.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nurhan Akyüz Et Al. }, title={Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.}, congress name={V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={1998}, pages={328-337} }