Atıf Formatları
Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Akyüz Et Al. , "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.328-337, 1998

Akyüz, N. Et Al. 1998. Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.. V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 328-337.

Akyüz, N., Tutşi, M., Mengen, Z., Ocak, E., & Altun, İ., (1998). Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri. . V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.328-337). Tekirdağ, Turkey

Akyüz, Nurhan Et Al. "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.," V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 1998

Akyüz, Nurhan Et Al. "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.328-337, 1998

Akyüz, N. Et Al. (1998) . "Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.." V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.328-337.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Nurhan Akyüz Et Al. }, title={Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.}, congress name={V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={1998}, pages={328-337} }