Atıf Formatları
Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Sağun Et Al. , "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , Ankara, Turkey, pp.269-276, 2004

Sağun, E. Et Al. 2004. Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri. I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , (Ankara, Turkey), 269-276.

Sağun, E., Durmaz, H., Sancak, Y. C., & Tarakçı, Z., (2004). Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri . I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). (pp.269-276). Ankara, Turkey

Sağun, Emrullah Et Al. "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 2004

Sağun, Emrullah Et Al. "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , Ankara, Turkey, pp.269-276, 2004

Sağun, E. Et Al. (2004) . "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , Ankara, Turkey, pp.269-276.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri}, congress name={I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı).}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2004}, pages={269-276} }