E. Sağun Et Al. , "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , Ankara, Turkey, pp.269-276, 2004
Sağun, E. Et Al. 2004. Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri. I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , (Ankara, Turkey), 269-276.
Sağun, E., Durmaz, H., Sancak, Y. C., & Tarakçı, Z., (2004). Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri . I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). (pp.269-276). Ankara, Turkey
Sağun, Emrullah Et Al. "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 2004
Sağun, Emrullah Et Al. "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , Ankara, Turkey, pp.269-276, 2004
Sağun, E. Et Al. (2004) . "Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı). , Ankara, Turkey, pp.269-276.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emrullah Sağun Et Al. }, title={Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri}, congress name={I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı).}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2004}, pages={269-276} }