Atıf Formatları
Denizden Gastronomiye
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. Koç And M. Uçkan Çakır, "Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm," In Denizden Gastronomiye , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-24.

Koç, P. And Uçkan Çakır, M. Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm. 2021. In Denizden Gastronomiye , Detay Yayıncılık, Ankara, 1-24.

Koç, P., & Uçkan Çakır, M., (2021). Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm. Denizden Gastronomiye (pp.1-24), Ankara: Detay Yayıncılık.

Koç, Pelin, And Merve Uçkan Çakır. "Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm." In Denizden Gastronomiye , 1-24. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021

Koç, Pelin And Uçkan Çakır, Merve U. . "Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm." Denizden Gastronomiye , Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-24.

Koç, P. And Uçkan Çakır, M. (2021) "Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm", Denizden Gastronomiye . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Pelin Koç And author ={Merve Uçkan Çakır}, chaptertitle={Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm}, booktitle={ Denizden Gastronomiye}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }