Atıf Formatları
Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Yıldız Et Al. , "Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller," 1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Tekirdağ, Turkey, pp.540-542, 2010

Yıldız, Ö. Et Al. 2010. Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller. 1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , (Tekirdağ, Turkey), 540-542.

Yıldız, Ö., Yurt, B., & Doğan, İ. S., (2010). Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller . 1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" (pp.540-542). Tekirdağ, Turkey

Yıldız, Önder, Bayram Yurt, And İsmail Sait Doğan. "Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller," 1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Tekirdağ, Turkey, 2010

Yıldız, Önder Et Al. "Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller." 1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Tekirdağ, Turkey, pp.540-542, 2010

Yıldız, Ö. Yurt, B. And Doğan, İ. S. (2010) . "Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller." 1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Tekirdağ, Turkey, pp.540-542.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Önder Yıldız Et Al. }, title={Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller}, congress name={1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={540-542} }