Atıf Formatları
Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. K. Arıhan And O. Arıhan, "Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri," IV. Ulusal Biyolojik Antropoloji Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.18, 2010

Arıhan, S. K. And Arıhan, O. 2010. Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri. IV. Ulusal Biyolojik Antropoloji Sempozyumu , (Ankara, Turkey), 18.

Arıhan, S. K., & Arıhan, O., (2010). Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri . IV. Ulusal Biyolojik Antropoloji Sempozyumu (pp.18). Ankara, Turkey

Arıhan, Seda, And Okan Arıhan. "Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri," IV. Ulusal Biyolojik Antropoloji Sempozyumu, Ankara, Turkey, 2010

Arıhan, Seda K. And Arıhan, Okan. "Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri." IV. Ulusal Biyolojik Antropoloji Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.18, 2010

Arıhan, S. K. And Arıhan, O. (2010) . "Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri." IV. Ulusal Biyolojik Antropoloji Sempozyumu , Ankara, Turkey, p.18.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Seda Karaöz Arıhan And author={Okan Arıhan}, title={Kırmızı Et Tüketiminin İnsan Beslenme Evrimindeki Yeri}, congress name={IV. Ulusal Biyolojik Antropoloji Sempozyumu}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2010}, pages={18} }