Ö. İşleyici Et Al. , "Kanatlı Etinin Besin Değeri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi," Mektup , vol.17, no.4, pp.6-30, 2019
İşleyici, Ö. Et Al. 2019. Kanatlı Etinin Besin Değeri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi. Mektup , vol.17, no.4 , 6-30.
İşleyici, Ö., Sancak, Y. C., & ŞİRELİ, U. T., (2019). Kanatlı Etinin Besin Değeri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi. Mektup , vol.17, no.4, 6-30.
İşleyici, Özgür, Yakup Can Sancak, And Ufuk Tansel ŞİRELİ. "Kanatlı Etinin Besin Değeri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi," Mektup , vol.17, no.4, 6-30, 2019
İşleyici, Özgür Et Al. "Kanatlı Etinin Besin Değeri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi." Mektup , vol.17, no.4, pp.6-30, 2019
İşleyici, Ö. Sancak, Y. C. And ŞİRELİ, U. T. (2019) . "Kanatlı Etinin Besin Değeri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi." Mektup , vol.17, no.4, pp.6-30.
@article{article, author={Özgür İşleyici Et Al. }, title={Kanatlı Etinin Besin Değeri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi}, journal={Mektup}, year=2019, pages={6-30} }