N. ŞİMŞEKLİ And İ. S. Doğan, "Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.4, pp.190-195, 2015
ŞİMŞEKLİ, N. And Doğan, İ. S. 2015. Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.4 , 190-195.
ŞİMŞEKLİ, N., & Doğan, İ. S., (2015). Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.4, 190-195.
ŞİMŞEKLİ, Nihal, And İsmail Sait Doğan. "Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.4, 190-195, 2015
ŞİMŞEKLİ, Nihal And Doğan, İsmail S. . "Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.4, pp.190-195, 2015
ŞİMŞEKLİ, N. And Doğan, İ. S. (2015) . "Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.3, no.4, pp.190-195.
@article{article, author={Nihal ŞİMŞEKLİ And author={İsmail Sait Doğan}, title={Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi}, journal={TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ}, year=2015, pages={190-195} }