Atıf Formatları
RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Öner Et Al. , "RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ) ," 5th International Mediterranean Scientific Research Congress , Mersin, Turkey, 2024

Öner, S. Et Al. 2024. RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ) . 5th International Mediterranean Scientific Research Congress , (Mersin, Turkey).

Öner, S., BALTACI, M., & GEÇGİN, E., (2024). RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ) . 5th International Mediterranean Scientific Research Congress, Mersin, Turkey

Öner, Suzan, MAHMUT BALTACI, And Erol Geçgin. "RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ) ," 5th International Mediterranean Scientific Research Congress, Mersin, Turkey, 2024

Öner, Suzan Et Al. "RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ) ." 5th International Mediterranean Scientific Research Congress , Mersin, Turkey, 2024

Öner, S. BALTACI, M. And GEÇGİN, E. (2024) . "RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ) ." 5th International Mediterranean Scientific Research Congress , Mersin, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Suzan Öner Et Al. }, title={RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ (VAN İLİ ÖRNEĞİ) }, congress name={5th International Mediterranean Scientific Research Congress}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2024}}