M. Alişarlı Et Al. , "Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.," IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , Ankara, Turkey, pp.154-155, 2000
Alişarlı, M. Et Al. 2000. Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.. IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , (Ankara, Turkey), 154-155.
Alişarlı, M., Sağun, E., Alemdar, S., & Akkaya, L., (2000). Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler. . IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) (pp.154-155). Ankara, Turkey
Alişarlı, Mustafa Et Al. "Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.," IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Turkey, 2000
Alişarlı, Mustafa Et Al. "Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.." IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , Ankara, Turkey, pp.154-155, 2000
Alişarlı, M. Et Al. (2000) . "Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.." IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , Ankara, Turkey, pp.154-155.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Alişarlı Et Al. }, title={Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.}, congress name={IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı)}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2000}, pages={154-155} }