İ. Altun And Ş. Kose, "Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi," Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies , Iğdır, Turkey, pp.250-254, 2018
Altun, İ. And Kose, Ş. 2018. Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi. Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies , (Iğdır, Turkey), 250-254.
Altun, İ., & Kose, Ş., (2018). Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi . Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies (pp.250-254). Iğdır, Turkey
Altun, İbrahim, And Şenol Köse. "Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi," Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies, Iğdır, Turkey, 2018
Altun, İbrahim And Kose, Şenol. "Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi." Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies , Iğdır, Turkey, pp.250-254, 2018
Altun, İ. And Kose, Ş. (2018) . "Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi." Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies , Iğdır, Turkey, pp.250-254.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İbrahim Altun And author={Şenol Köse}, title={Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi}, congress name={Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies}, city={Iğdır}, country={Turkey}, year={2018}, pages={250-254} }