Atıf Formatları
Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan, "Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı," Üretimden Tüketime Diyet Gıdalar Sempozyumu, TÜBİTAK ve İSO , İstanbul, Turkey, pp.130-137, 1999

Doğan, İ. S. 1999. Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı. Üretimden Tüketime Diyet Gıdalar Sempozyumu, TÜBİTAK ve İSO , (İstanbul, Turkey), 130-137.

Doğan, İ. S., (1999). Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı . Üretimden Tüketime Diyet Gıdalar Sempozyumu, TÜBİTAK ve İSO (pp.130-137). İstanbul, Turkey

Doğan, İsmail. "Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı," Üretimden Tüketime Diyet Gıdalar Sempozyumu, TÜBİTAK ve İSO, İstanbul, Turkey, 1999

Doğan, İsmail S. . "Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı." Üretimden Tüketime Diyet Gıdalar Sempozyumu, TÜBİTAK ve İSO , İstanbul, Turkey, pp.130-137, 1999

Doğan, İ. S. (1999) . "Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı." Üretimden Tüketime Diyet Gıdalar Sempozyumu, TÜBİTAK ve İSO , İstanbul, Turkey, pp.130-137.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İsmail Sait Doğan}, title={Bazı Yağ İkamelerinin Düşük Kalorili Unlu Mamullerde Kullanımı}, congress name={Üretimden Tüketime Diyet Gıdalar Sempozyumu, TÜBİTAK ve İSO}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1999}, pages={130-137} }