E. GEÇGİN And S. DÜZ ÖZER, "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.," In Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII , Konya: Eğitim Yayınevi, 2023, pp.209-230.
GEÇGİN, E. And DÜZ ÖZER, S. SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.. 2023. In Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII , Eğitim Yayınevi, Konya, 209-230.
GEÇGİN, E., & DÜZ ÖZER, S., (2023). SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.. Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII (pp.209-230), Konya: Eğitim Yayınevi.
GEÇGİN, Erol, And Songül Düz Özer. "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.." In Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII , 209-230. Konya: Eğitim Yayınevi, 2023
GEÇGİN, Erol And DÜZ ÖZER, Songül D. . "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.." Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII , Eğitim Yayınevi, 2023, pp.209-230.
GEÇGİN, E. And DÜZ ÖZER, S. (2023) "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.", Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII . Konya: Eğitim Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Erol Geçgin And author ={Songül Düz Özer}, chaptertitle={SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN YEŞİL RESTORANLAR.}, booktitle={ Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXVIII }, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={Konya},year={2023} }