Atıf Formatları
Denizden Gastronomiye
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Ocak And Z. Ceylan, "Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi," In Denizden Gastronomiye , Ankara: Detay, 2021, pp.73-86.

Ocak, E. And Ceylan, Z. Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi. 2021. In Denizden Gastronomiye , Detay, Ankara, 73-86.

Ocak, E., & Ceylan, Z., (2021). Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi. Denizden Gastronomiye (pp.73-86), Ankara: Detay.

Ocak, Elvan, And Zafer Ceylan. "Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi." In Denizden Gastronomiye , 73-86. Ankara: Detay, 2021

Ocak, Elvan And Ceylan, Zafer. "Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi." Denizden Gastronomiye , Detay, 2021, pp.73-86.

Ocak, E. And Ceylan, Z. (2021) "Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi", Denizden Gastronomiye . Ankara: Detay.

@bookchapter{bookchapter, author ={Elvan Ocak And author ={Zafer Ceylan}, chaptertitle={Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi}, booktitle={ Denizden Gastronomiye}, publisher={Detay}, city={Ankara},year={2021} }