İ. S. Doğan And M. Ülker, "Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı," Unlu Mamuller Teknolojisi , vol.55, no.5, pp.22-31, 2002
Doğan, İ. S. And Ülker, M. 2002. Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı. Unlu Mamuller Teknolojisi , vol.55, no.5 , 22-31.
Doğan, İ. S., & Ülker, M., (2002). Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı. Unlu Mamuller Teknolojisi , vol.55, no.5, 22-31.
Doğan, İsmail, And Mehmet Ülker. "Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı," Unlu Mamuller Teknolojisi , vol.55, no.5, 22-31, 2002
Doğan, İsmail S. And Ülker, Mehmet. "Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı." Unlu Mamuller Teknolojisi , vol.55, no.5, pp.22-31, 2002
Doğan, İ. S. And Ülker, M. (2002) . "Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı." Unlu Mamuller Teknolojisi , vol.55, no.5, pp.22-31.
@article{article, author={İsmail Sait Doğan And author={Mehmet Ülker}, title={Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı}, journal={Unlu Mamuller Teknolojisi}, year=2002, pages={22-31} }