Ş. Köse And E. Ocak, "Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler," AKADEMİK GIDA , vol.12, no.2, pp.101-107, 2014
Köse, Ş. And Ocak, E. 2014. Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler. AKADEMİK GIDA , vol.12, no.2 , 101-107.
Köse, Ş., & Ocak, E., (2014). Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler. AKADEMİK GIDA , vol.12, no.2, 101-107.
Köse, Şenol, And Elvan Ocak. "Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler," AKADEMİK GIDA , vol.12, no.2, 101-107, 2014
Köse, Şenol And Ocak, Elvan. "Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler." AKADEMİK GIDA , vol.12, no.2, pp.101-107, 2014
Köse, Ş. And Ocak, E. (2014) . "Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler." AKADEMİK GIDA , vol.12, no.2, pp.101-107.
@article{article, author={Şenol Köse And author={Elvan Ocak}, title={Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2014, pages={101-107} }