Atıf Formatları
Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Köse Et Al. , "Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese," Food Science and Technology (Brazil) , vol.42, 2022

Köse, Ş. Et Al. 2022. Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese. Food Science and Technology (Brazil) , vol.42 .

Köse, Ş., Ceylan, M. M., Altun, İ., & Erim Köse, Y., (2022). Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese. Food Science and Technology (Brazil) , vol.42.

Köse, Şenol Et Al. "Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese," Food Science and Technology (Brazil) , vol.42, 2022

Köse, Şenol Et Al. "Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese." Food Science and Technology (Brazil) , vol.42, 2022

Köse, Ş. Et Al. (2022) . "Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese." Food Science and Technology (Brazil) , vol.42.

@article{article, author={Şenol Köse Et Al. }, title={Determınatıon of some basıc propertıes of tradıtıonal malatya cheese}, journal={Food Science and Technology (Brazil)}, year=2022}