T. Çetinkaya And Z. Ceylan, "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi," EJOSAT , no.17, pp.982-988, 2019
Çetinkaya, T. And Ceylan, Z. 2019. Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi. EJOSAT , no.17 , 982-988.
Çetinkaya, T., & Ceylan, Z., (2019). Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi. EJOSAT , no.17, 982-988.
Çetinkaya, Turğay, And Zafer Ceylan. "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi," EJOSAT , no.17, 982-988, 2019
Çetinkaya, Turğay And Ceylan, Zafer. "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi." EJOSAT , no.17, pp.982-988, 2019
Çetinkaya, T. And Ceylan, Z. (2019) . "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi." EJOSAT , no.17, pp.982-988.
@article{article, author={Turğay Çetinkaya And author={Zafer Ceylan}, title={Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi}, journal={EJOSAT}, year=2019, pages={982-988} }