Atıf Formatları
Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

. AYAR And E. Okumuş, "Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1," Catering Guide , no.55, pp.26-28, 2016

AYAR, . And Okumuş, E. 2016. Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1. Catering Guide , no.55 , 26-28.

AYAR, ., & Okumuş, E., (2016). Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1. Catering Guide , no.55, 26-28.

AYAR, , And Emine Okumuş. "Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1," Catering Guide , no.55, 26-28, 2016

AYAR, Ahmet And Okumuş, Emine. "Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1." Catering Guide , no.55, pp.26-28, 2016

AYAR, . And Okumuş, E. (2016) . "Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1." Catering Guide , no.55, pp.26-28.

@article{article, author={ Ahmet AYAR And author={Emine Okumuş}, title={Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1}, journal={Catering Guide}, year=2016, pages={26-28} }