E. Bakkalbaşı Et Al. , "Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi," Gıda , vol.29, no.3, pp.203-209, 2004
Bakkalbaşı, E. Et Al. 2004. Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi. Gıda , vol.29, no.3 , 203-209.
Bakkalbaşı, E., Yemiş, O., & Artık, N., (2004). Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi. Gıda , vol.29, no.3, 203-209.
Bakkalbaşı, Emre, Oktay Yemiş, And Nevzat Artık. "Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi," Gıda , vol.29, no.3, 203-209, 2004
Bakkalbaşı, Emre Et Al. "Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi." Gıda , vol.29, no.3, pp.203-209, 2004
Bakkalbaşı, E. Yemiş, O. And Artık, N. (2004) . "Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi." Gıda , vol.29, no.3, pp.203-209.
@article{article, author={Emre Bakkalbaşı Et Al. }, title={Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri İle Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi}, journal={Gıda}, year=2004, pages={203-209} }